Ми у Facebook
18.12.2013, 16:02

Рівне: через які газети викликатимуть до суду [+СПИСОК]

Дві газети, що видаються у Рівному, публікуватимуть оголошення про виклик до суду в 2014 році. Так вирішив уряд на засіданні 18 грудня. Дізнайтесь, через які друковані видання викликатимуть до суду жителів Рівненщини!
Уряд визначив видання, у яких публікуватимуться оголошення про виклик до суду у 2014 році - відповідне розпорядження Кабінет міністрів прийняв сьогодні на засіданні, повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Міністерства юстиції.

Відповідно до процесуального законодавства, якщо місце проживання або перебування відповідача, третіх осіб чи свідків у справі невідомо, виклик до суду таких осіб здійснюється шляхом розміщення оголошення у друкованих засобах масової інформації.

Отож, відповідно до розпорядження уряду, такі оголошення розміщуватимуться у друкованому ЗМІ загальнодержавної сфери розповсюдження — газеті “Урядовий кур’єр”.

Янукович нагородив суддю з Рівненщини

Разом з тим оголошення про виклик до суду подаватимуться у таких ЗМІ місцевої сфери розповсюдження: “Крымские известия”, “Вінниччина”, “Волинь-нова”, “Вісті Придніпров’я”, “Донбасс. Донецкая региональная массовая газета”, “Житомирщина”, “Новини Закарпаття”, “Запорізька правда”, “Галичина”, “Час Київщини”, “Народне слово” (Кіровоградська область), “Наша газета” (Луганська область), “Високий замок”, “Львівська газета”, “Рідне Прибужжя”, “Одеські вісті”, “Зоря Полтавщини”, “Вільне слово”, “Вісті Рівненщини”, “Сумщина”, “Свобода” (Тернопільська область), “Слобідський край”, “Наддніпрянська правда плюс” (Херсонська область), “Подільські вісті”, “Черкаський край”, “Чернівецька Доба”, “Свобода слова”, “Деснянська правда”, “Хрещатик” (Київ) та “Севастопольські вісті”.

До суду викликатимуть через газету "Вільне слово"

Отож, Рівненська область представлена у переліку газет, які публікуватимуть рішення суду, відразу двома друкованими виданнями - газетами "Вільне слово" та "Вісті Рівненщини". Окрім Рівненщини, відразу в двох газетах подібні оголошення розміщуватимуть лише у Львівській і Чернівецькій областях. Зазначимо, що і цьогоріч подібні оголошення розміщуються в нашій області у тих самих виданнях.





На правах реклами