Ми у Facebook
19.12.2013, 00:44

Два золото та срібло на чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках - у рівнян [+Відео]

Наталія Колесова і Андрій Товстий

Нещодавно у Токіо відбувся чемпіонат світу зі спортивних танців на візках серед спортсменів із порушенням опорно-рухового апарату. На турнір приїхали 150 учасників із 23 країн світу. Рівняни по
Загалом Україну на чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках серед спортсменів із порушенням опорно-рухового апарату представляло п'ять пар. Тільки одна з них повернулася без нагород.

Подружжя Івана і Надії Сіваків із Рівного привезло з чемпіонату дві золоті медалі. Сіваки виступають із 2007 року, їхній дебют відбувся на чемпіонаті Європи у Польщі. Це був єдиний раз, коли пара посіла четверте місце. З того часу на кожному змаганні пара завойовує золото!



Іван і Надія Сіваки<br />
Фото:libr.rv.ua
Іван і Надія Сіваки
Фото:libr.rv.ua


Чемпіони світу з танців на візках – великий талант і безмежна мужність [Фото+Відео]

Наталія Колесова та Андрій Товстий стали срібними призерами в категорії "комбі-стандарт".

Рівняни стали найкращими танцюристами на візках у світі [+Відео]

- На попередньому чемпіонаті світу, який відбувся у 2011 році в Німеччині, ми стали тільки фіналістами, зайняли шосте місце. Це дало нам право на офіційну заробітну плату та звання "майстер спорту України". На цьому чемпіонаті ми покращили наш результат на чотири сходинки, тобто стали срібними призерами. Нам нещодавно присвоїли звання "майстер спорту міжнародного класу". Але я наголошую, що я - максималістка та перфекціоністка, тому я хочу золото.

Наталія Колесова і Андрій Товстий
Наталія Колесова і Андрій Товстий


Рівнянка Наталія Колесова танцює над землею

Надія Колесова та Андрій Товстих пообіцяли, що докладуть усіх зусиль, проаналізують та врахують зауваження і будуть далі займатися з тренером, щоб вибороти перше місце. І вже на наступному чемпіонаті ніхто не зможе їх перевершити, так як сталося цьогоріч зі словаками, які стали переможцями змагань.

Пропонуємо переглянути відео - виступ Івана і Надії Сіваків!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ