Ми у Facebook
20.12.2013, 11:25

Рівне: зроби макіяж завтра і долучися до благодійності

21 грудня з 12:00 до 20:00 годин, в ТРЦ «Екватор» проходитиме благодійна акція для онкохворих діток. Допомогти онкохворим діткам зовсім не складно. Зробіть макіяж за мінімальну плату і ваші кошти допоможуть тим, хто цього так потребує.
Благодійну акцію проводить Благодійний фонд «Скарбниця Надії» спільно із парфумерно-косметичною компанією. Впродовж майже цілого дня ви зможете зробити гарний макіяж за мінімальну плату, а гроші, вилучені за це, будуть передані на лікування діток.

Нагадаємо, що історія "Скарбниці надії" розпочалася у грудні 2009 року. Намагання допомогти півторарічній дівчинці привело волонтерів у відділення онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні, а побачене там страждання і розпач, вже не дозволили піти звідти, не зробивши нічого для інших тяжкохворих дітей.



Санчата для діток з Тучинського інтернату

За три місяці волонтерів було вже п'ятеро і утворили волонтерську групу. За пів року людей уже було десятеро, і постало питання в організованості і упорядкуванні волонтерського руху в Рівному. Для цього створили громадську організацію "Берегиня Рівненська", де кожному волонтеру є об'єм роботи.

- Завдання, які ми вирішуємо, ростуть разом з ростом організації, хоча на початку було великою проблемою зібрати кошти на одну упаковку дороговартісних ліків одній дитині, - розповідають волонтери. - Наразі зібрати гроші не легше, однак наша волонтерська група виросла втричі, а то і вчетверо! І як на початку діяльності, так і зараз - потрібне Ваше співчуття, Ваша допомога, Ваша участь.

Рівне: подаруйте казку дітям до Дня Святого Миколая!

В травні 2011 року був заснований благодійний фонд «Скарбниця Надії» який акумулює основну фінансову допомогу для онковідділення РОДЛ.

Долучіться і ви до доброї справи! Допомогти так просто





На правах реклами