Ми у Facebook
20.12.2013, 16:30

Рівне: як в парку Шевченка рятували кота

Така людська риса як небайдужість з кожним днем стає все більшою рідкістю. А якщо це стосується безпритульних тварин, тоді небайдужих людей, зазвичай, стає ще менше.
Кореспонденту OGO.ua розповіли про те, як сьогодні в парку Шевченка рятували кошеня.

"Сьогодні вранці, поспішаючи на роботу через парк ім. Т.Г. Шевченка, я помітила на дереві кішку, яка не могла спуститися. Ми з подругою вирішили їй допомогти, але вона була занадто високо, тому дістати до неї не змогли. Хтось з перехожих розповів, що вже другу добу вона перебуває на дереві і не може злізти, тоді ми вирішили, що бідній тваринці потрібна допомога", - розповідає рівнянка Світлана.

Вихователів з Рівненщини примусово відправляють на Антимайдан

Подруги вирішили зателефонувати до рятувальників, адже не раз бачили як вони допомагають бабусям знімати своїх улюбленців з дерева. Там відмовилися їм допомгти, зазначивши, що це не входить в межі їх комепетенції і кошеня саме пізніше злізе.

Згодом дівчата вирішили, що можна звернутися за допомогою до керівництва парку, адже в них мають бути драбини, з допомогою яких вони обрізають дерева. І таки робітники парку відгукнулися на заклики подруг врятувати кішку. Проте коли вони прибули на місце, то кота вже не було.

З кранів у Рівному тече чорна вода

Напевно, йому набридло сидіти на дереві, і він вирішив таки спуститися самостійно.

Стукайте і вам відчинять! Нехай цього разу кіт сам зміг себе врятувати, але головне те, що є небайдужі люди, яким не все одно до братів наших менших.

Якщо вам потрібна допомога, то варто про це розповісти, адже якщо не відгукнувся сусід зліва, то, можливо, сусід через вулицю вам все ж допоможе.





На правах реклами