Ми у Facebook
20.12.2013, 23:32

Рівненщина: суд визначить законність недовіри голові райдержадміністрації

25 грудня Рівненський окружний адміністративний суд вирішуватиме, чи законно депутати Здолбунівської районної ради висловили недовіру голові райдержадміністрації Віталію Шулю.
Прокуратурою Здолбунівського району подано позовну заяву до Рівненського окружного адміністративного суду з проханням визнати протиправним та скасувати рішення Здолбунівської районної ради № 586 від 06.12.2013 р. “Про недовіру голові Здолбунівської райдержадміністрації Шулю Віталію Степановичу”, повідомляє ЗдолбунівCITY. Прокуратура стверджує, що рішення районної ради прийнято з порушенням Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні” та “Про місцеві державні адміністрації”, у зв’язку з чим підлягає скасуванню.

Водночас, районна рада у своїй заяві стверджує, що позовна заява прокуратури подана з грубим порушенням вимог Закону України “Про прокуратуру” та Кодексу адміністративного судочинства України. Райрада просить суд залишити позовну заяву прокуратури без розгляду.

Нагадаємо, недовіру голові Здолбунівської райдержадміністрації Віталію Шулю депутати райради висловили під час сесії 6 грудня.

Рівненщина: депутати висловили недовіру голові райдержадміністрації

А під час першого пленарного засідання 21 сесії Рівненської обласної ради 20 грудня депутати від опозиційних фракцій ініціювали висловлення недовіри Рівненській облдержадміністрації та голові облради Юрію Кічатому. Ці пропозиції не пройшли, після чого депутати від "Батьківщини" і "Свободи" залишили сесійну залу.

Рівне: недовіра Берташу і Кічатому не пройшла [+Відео]





На правах реклами