Ми у Facebook
22.12.2013, 13:20

Підкова з солоного тіста для новорічної ялинки

Майбутній 2014 - рік коня, тому актуальним сувеніром стане підкова, зроблена власними руками. Такі підкови можуть бути виконані з різних матеріалів. Сьогодні Жіночий Клуб пропонує вашій увазі майстер-клас зі створення підкови з конем з солоного тіста.
Для виготовлення підкови вам буде потрібно:

1. Солоне тісто (рецепт):
Висипте в ємкість трохи більше 1/2 склянки солі (можна і склянку), залийте трохи менше 1/2 склянки холодної води. Розмішуйте близько 5-ти хвилин і дайте розчину постояти близько 15-ти хвилин. Можна не чекати повного розчинення солі, так як вона повністю розійдеться в тісті. Всипте 1/2 склянки борошна і вимішайте виделкою/ложкою. У підсумку ви отримаєте консистенцію сметани. Вимішайте, розігнавши грудки. У дану суміш всипте ще 1/2 склянки борошна, вимішайте до отримання однорідної маси.

Топ-7 українських мультиків — для маленьких рівнян

2. Трафарети підкови, коня.

3. Стеки, ніж.

4. Фольга, плівка.

5. Фарба, лак.




Розкачайте тісто, прикладіть до нього готовий трафарет і виріжте. Зробіть на підкові виїмки на свій розсуд і прикріпіть додаткові шматочки тіста в потрібних місцях.



Відкладіть підкову в сторону і приступайте до створення елемента у вигляді коня. Знову розкачайте, прикладіть, виріжте.

Що подарувати дитині на Миколая та Новий рік?

«Наростіть» конячці гриву. Скачайте джгутик і покладіть туди, де вона повинна знаходитися, та проріжте його в одному напрямку. Після створення гриви виділіть стеком ніздрі, рот, очі. Додайте вухові відповідного розміру. «Запряжіть» конячку за допомогою ременів.



Акуратно покладіть коня на підкову. Зробіть отвір для тасьми, на яку потім будете підвішувати виріб. А під коня покладіть фольгу, щоб не провис.

Розфарбуйте на свій розсуд і покрийте лаком.

Підкова власними руками

Підкова з солоного тіста готова!





На правах реклами