Ми у Facebook
26.12.2013, 11:39

E.G.O. Club: відкрили три нові зали для тренувань

На Новорічні свята фітнес-центр E.G.O. Club вирішив зробити для рівнян подарунок!
У день Святого Миколая, 19 грудня, тут відбулося відкриття трьох нових залів з пауерліфтингу, Pole dance та Fast Fitness. Звичайно, як на будь-якій важливій події, відкриття розпочалося з перерізання червоної стрічки. Зробили це директор фітнес-центру E.G.O. Club Олександр Коновалов, фітнес-менеджер Оксана Хомік та головний тренер тренажерного залу Олександр Фролов.



Рівненський гонщик у Мексиці — третій

Перший зал, який відкрили - це зал з пауерліфтингу. Цей вид спорту весь час іде пліч-о-пліч з важкою атлетикою, його також називають силовим триборством. У пауерліфтингу є багато міжнародних федерацій, найпопулярнішою із них є IPF. У новому залі все обладнання відповідає стандартам, які встановлені цією федерацією.



До сьогодні такий зал в Рівному був лише один - в центрі "Інваспорт", де займаються спортсмени з вадами зору та опорно-рухової системи. Вони теж були запрошені на святкування та отримали в подарунок сертифікат на заняття у новому залі E.G.O. Club впродовж півроку.

Цей зал підходить не лише для тих, хто займається пауерліфтингом, але й для важкоатлетів і для тих, хто любить займатися із важкою вагою. Досвідчені тренери допоможуть правильно розподіляти силове навантаження та контролюватимуть процес занять.

Другим залом, котрий відкрився в E.G.O. Club, став зал Fast Fitness. Fast Fitness - це ідеальний варіант для зайнятих людей, які дбають про своє здоров'я. Всього за 40 хвилин можна отримати повноцінне тренування. Клас можна відвідувати жінкам різного віку та фізичної підготовки, а також тим, для кого активне навантаження у тренажерному і аеробному залах є небажаним чи некомфортним.



Рівненські плавці повернулися з Тернополя з нагородами


Тренування цього напрямку проводяться лише під контролем тренера, який будує урок таким чином, щоб кожен, хто займається, досягнув поставленої мети: зниження ваги, загального оздоровлення та гарного настрою і приємних відчутів.

Яскравою родзинкою на святковому торті була окреслена остання презентація — зал пілонів.

Цей зал для заняття Pole dance, де навчають граційної ходи, плавності рухів, працюють над фізичною формою та головне, танцюють і роблять це легко, красиво та... сексуально! Pole dance – це вид спорту, що поєднує у собі елементи танцю акробатики та гімнастичних вправ на пілоні. Пілон в цьому випадку виступає як тренажер. Кульмінацією відкриття залу став танець сніжинок, виконаний ученицями, що займаються лише три тижні, але вже вражають своєю майстерністю!



Також на святі не обійшлося без сюрпризів. У фітнес-центр E.G.O. Club завітали Дід Мороз та Снігуронька, які теж не втрималися від спокуси та подарували всім присутнім незабутній танець на пілонах.

Святкування закінчилося поїданням смачного торту та дружнім спілкуванням. Отож, до зустрічей у E.G.O. Club!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ