Ми у Facebook
23.12.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: день братства й акуратності

Спільними зусиллями легше досягти великих успіхів у кар`єрі, навчанні, вирішити складні професійні проблеми. Добре займатися питаннями дому, господарства, здоров`я. Будьте обережні з грошима і транспортом.
Астрологічний прогноз: 23 грудня 2013, понеділок.

21 місячна доба. Місяць у знаку Діви (третя чверть, спадає).

День братства, активної колективної праці. Не випадково його символом тибетські астрологи вважають Табун Коней. Люди активно беруть участь у житті один одного, пропонують допомогу. Щоправда, тут виникає маса нюансів. Одних підтримка порадує і дасть потужний творчий імпульс. Інших, дуже амбітних або закомплексованих людей, навпаки, страшенно дратуватимуть підказки, поради, критичні зауваження.

Вислів «Понеділок – день важкий» сьогодні стосується всіх інертних, лінивих, недисциплінованих, неакуратних і неуважних людей. Щоправда, нікому не сподобаються натяки начальства, колег, партнерів, близьких людей на незібраність і невиконання обіцянок та доручень...

Тому задля успіху й зростання авторитету в очах оточуючих менше думаємо про власні амбіції, обмірковуємо, обговорюємо і плануємо до дрібниць більш актуальні проблеми, а нібито дрібниці перетворюємо на дуже важливі речі.

Зверніть увагу на фінанси, питання різних виплат, кредитів, заборгованостей, комунальних платежів, аліментів, спадщини, податків, нерухомості.

Покупки можуть розчарувати.

Поїздки досить ризиковані - знову ж таки через неуважність і самовпевненість.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

При всіх нюансах сьогодні - сприятливий день для ділових зустрічей, підписання угод, початку співпраці. Можна обговорювати питання, що стосуються переїзду (у тому числі за кордон), зміни роботи.

Гороскоп на тиждень 23 - 29 грудня

Вечір пройде під знаком вирішення домашніх та сімейних проблем. Приділіть хоч трохи вільного часу для прибирання, дрібного ремонту, очистіть простір навколо себе від непотрібних речей.





На правах реклами