Ми у Facebook
23.12.2013, 11:44

У Рівному приміщення жіночої консультації продали суддям

Приміщення на вулиці Драгоманова, 9 нині майже порожнє і не обігрівається. Жіночу консультацію та відділення профоглядів звідти переселили у поліклініку №2, денний стаціонар — у міський пологовий будинок, призовну комісію військкомату — у поліклініку №3.

Незабаром переселять у цю ж поліклініку й міську організацію Товариства Червоного Хреста, а організацію людей, які живуть з ВІЛ/СНІД — у приміщення на вул.Будівельників.

Жіночу консультацію на Драгоманова зачиняють: куди звертатись рівненським вагітним

Як повідомила Наталія Поліщук, начальник міського управління комунальною власністю, готується розпорядження про передачу цього приміщення від поліклініки №2 на баланс управління.

У Рівному майбутні матері ходитимуть на медогляди... у суд?

— На це приміщення претендує управління судової адміністрації, - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко. - З ним домовилися, що за приміщення область нам компенсує 10 мільйонів гривень. Чотири мільйони вже передали. Ми їх витратили на ремонт кіноконцертного залу у міському Будинку культури. Решту суми нададуть наступного року. Тоді ми й передамо судовій адміністрації приміщення колишньої жіночої консультації.

"Рівне вечірнє", №96, 19-12-2013





На правах реклами