Ми у Facebook
23.12.2013, 15:58

Ведучою шоу "Голос країни" стане Ольга Фреймут

Фото:razvlekalka.com

Вже в лютому на телеканалі "1+1" стартує проект "Голос країни. Перезавантаження". Цього сезону замість Катерини Осадчої ведучою шоу буде Ольга Фреймут.
Нагадаємо, що у лютому цього року розпочнеться новий сезон шоу "Голос країни". Цього сезону зірковими тренерами стануть Ані Лорак, Сергій Лазарєв і Тамара Гвердцителі. Четвертого ж зіркового наставника обрали самі глядачі. Зробили вони це шляхом інтернет-голосування на сайті телеканалу "1+1". Святослав Вакарчук отримав більшість голосів учасників інтернет-голосування - 8255 із 25441. Саме він став четвертим тренером шоу.

Тепер же організатори потішили глядачів ще одним "нововведенням". На зміну Каті Осадчій ведучою шоу стане Ольга Фреймут. Це буде перший проект, з якого почнеться співпраця Ольги з телеканалом "1 +1". Вродовж останніх шести років Фреймут працює на "Новому каналі". Її вважають "головним ревізором країни".

Шоу "Голос країни": Вакарчук погодився стати четвертим зірковим тренером

- Що стосується проекту "Голос країни", я із захопленням прийняла цю пропозицію. Для мене участь у такому масштабному шоу - це виклик і абсолютно новий досвід. Це надзвичайно цікаво: спостерігати за становленням таланту на великій сцені, - повідомила Ольга Фреймут корестондентам tsn.ua.



За роботою нових зіркових тренерів та нової ведучої шоу, зможемо спостерігати через якихось два місяці.

До речі, у кінці листопада Ольга Фреймут перебувала у Рівному зі зйомками нового випуску шоу "Ревізор". Про результати ревізій у нашому місті можна буде дізнатися вже у новому сезоні шоу.





На правах реклами