Ми у Facebook
24.12.2013, 12:10

Хто керуватиме обласною організацією "Майдан" у Рівному?

Народне об'єднання "Майдан", про створення якого оголосили на Народному Віче у Києві 22 грудня, матиме обласні представництва в усіх обласних центрах України. Створюють його й у Рівному.
Про створення обласної організації "Майдану" повідомили з прес-служби Рівненської обласної організації ВО "Батьківщина".

У прес-службі зазначають, що до керівного складу рівненської організації НО "Майдан" увійдуть народні депутати Микола Кучерук ("Батьківщина"), Віталій Чугунніков ("УДАР") та депутат Рівненської обласної ради від ВО "Свобода" Олексій Бучинський.

Також у прес-службі "Батьківщини" повідомляють, що до "Майдану" доєдналися й громадські активісти Віталій Примак та Андрій Логащук.

Проте, за словами представників оргкомітету громадської ініціативи "Євромайдан Рівне", це - не зовсім правда.

Рівне: учасники "Мітингу нашої сили" вимагають відставки міського голови Володимира Хомка

- Інформація про входження громадських активістів у рух Майдан у Рівному не відповідає дійсності, - зазначає представник оргкомітету "Євромайдану Рівне" Анатолій Бондарчук. - Нам надійшла пропозиція і ми її розглядаємо. Питання про делегування наших активістів у керівні органи буде розглядатися колегіально.

Наразі рішення про те, хто саме з громадського активу рівненського Євромайдану увійде до РОО НО "Майдан", не прийняте.

Нагадаємо, що до ради Народного об'єднання "Майдан" у Києві увійшли двоє представників Рівненщини - уродженець Рівного, лідер руху "Третя Українська Республіка" Юрій Луценко та народний депутат від Рівного, представник ВО "Свобода" Олег Осуховський.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ