Ми у Facebook
24.12.2013, 14:44

Конкурс "Гавань краси": імена переможниць названо [+Фото]

Ось і завершився конкурс "Гавань краси" від газети "ОГО". Ми радіємо з того, що десять красунь стали його учасницями, а боротьба виявилася настільки запеклою, що ми вирішили навіть обрати не двох, а трьох переможниць конкурсу. Хто вони? Дізнаєтесь далі!
У жовтні газета "ОГО" розпочала конкурс "Гавань краси". Для участі у конкурсі потрібно було просто надіслати на електронну адресу одне фото, на якому ви, ваші друзі, діти чи родичі з гарною, оригінальною зачіскою чи макіяжем. Не потрібно було робити спеціальну фотосесію, це могло бути любительське фото, адже найголовніше — щоб ваш образ оцінили і залучити друзів, щоб вони за вас проголосували.

Після 8 грудня на порталі ОGO.ua розпочалося інтернет-голосування, за результатами якого планували визначити двох переможниць конкурсу. Перша - за результатами голосування на сайті, а інша за результатами голосування у мережі "В Контакте".

Конкурс "Гавань краси": інтернет-голосування розпочалось!

В соціальній мережі лідерство було одноосібним. За результатами голосування у мережі "В Контакте" перемогу здобула Аннет.

Аннет
Аннет


А ось із голосуванням на сайті все було цікавіше. Боротьба між двома учасницями тривала до останнього моменту. В підсумку переможницею стала Юлія Гаврилович, яка випередила свою головну суперницю на 14 голосів. Проте нам хотілося б відзначити і Ярославу Потапчук, адже її теж підтримали друзі, знайомі та відвідувачі нашого сайту.

Юлія Гаврилович
Юлія Гаврилович


Ярослава Потапчук
Ярослава Потапчук


ВІТАЄМО! Аннет, Юлія Гаврилович та Ярослава Потапчук - переможниці нашого конкурсу. Вони отримають заохочувальні призи - сертифікати на створення модної зачіски чи макіяжу у салоні "Гавань краси".

ДИВИТИСЬ ФОТО УЧАСНИЦЬ

Свої сертифікати дівчата зможуть отримати у нашій редакції - м.Рівне, вул. Шкільна 2 за попередньою домовленістю з координатором конкурсу (через повідомлення у соціальній мережі vk.com/oli4ka1991). І ми ще з Вами подивимося за перетвореннями наших красунь. Отож, ви ще почуєте про конкурс "Гавань краси" і про наших переможниць!

Партнер проекту:






На правах реклами