Ми у Facebook
24.12.2013, 17:17

У Рівному розслідують загадкову смерть студента: самогубство чи необережність

Понівечене тіло Миколи Демченка під вікнами будинку, де загиблий проживав, виявили рідні. Щоправда, не відразу. Мертвий хлопець пролежав там усю ніч, його тіло пошматували бродячі собаки. Попередня версія у міліції – самогубство.
Микола навчався в університеті водного господарства та природокористування на 5 курсі. Йому був 21 рік. Коханої дівчини, за словами друзів, не мав. Був життєрадісним. Добре знався на комп’ютерах, підробляв в Інтернеті. У неділю зранку його знайшли рідні під вікнами гуртожитку, де хлопець проживав з сім’єю. Він вистрибнув з 7 поверху.

Рівне: вчителька випала з вікна школи з необережності

За кілька годин, поки хлопчина лежав на землі, собаки пошматували його тіло. У міліції схиляються до версії, що Микола покінчив життя самогубством. Хоча, зі слів рідних та знайомих, нічого трагедії не віщувало.

У Рівному 21-річний чоловік випав з сьомого поверху

Як того вимагає Кодекс, у міліції відкрили провадження за фактом навмисного вбивства. Експертиза засвідчила, що Микола помер у результаті множинної травми тіла з багатьма переломами кісток та ушкодженнями внутрішніх органів. Родичі схиляються до версії, що це нещасний випадок, мовляв, хлопець міг вилетіти через власну необережність.





На правах реклами