Ми у Facebook
24.12.2013, 18:02

Студенти Рівненщини отримали по 3654 гривні премії

24 грудня 70 кращих студентів вузів та учнів профтехучилищ Рівненщини отримали грошові нагороди голови Рівненської обласної державної адміністрації. Розмір кожної премії – 3654 гривні. Це вже вдруге молодь отримала такого роду заохочення для навчання.
Нагадаємо, що у 2013 році розпорядженням голови облдержадміністрації призначено 70 премій: 68 студентам вищих навчальних закладів усіх форм власності та рівнів акредитації за значні успіхи у навчанні, перемоги на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, наукову роботу, а також за активну громадську, культурно-масову роботу; 2 учням професійно-технічних навчальних закладів за перемогу у Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності у 2012 - 2013 навчальному році.



Рівненщина: на премії від губернатора - 255 тисяч гривень

- Обирати претендентів на отримання премій було нелегко, адже щороку молоді люди Рівненщини демонструють все кращі і кращі результати в навчанні, - наголошує начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.



Щорічні виплати проводяться за рахунок започаткованої Програми підтримки молоді в області на 2009 - 2015 роки.

Загалом на преміювання 70 кращих представників обдарованої молоді передбачено понад 255 тисяч гривень.





На правах реклами