Ми у Facebook
25.12.2013, 20:08

Мережа дитячих магазинів року: "Дюймовочка"

"Дюймовочка": Бездоганна якість та помірні ціни.
Дбайливі рівненські матусі знають, яких зусиль і часових та фінансових затрат коштує хороший дитячий гардероб. І не важливо, скільки років нашим улюбленим донечкам та синочкам, – для своєї кровиночки завжди хочеться усього тільки найкращого. Тож ми ладні, не шкодуючи себе, ввесь день блукати магазинами та ринками міста, аби лишень знайти найяскравішу спідничку, найзручніші штанці, найтеплішу шапочку, найкомфортнішу куртку… Але матусі, які одягають своїх діток у мережі магазинів "Дюймовочка", на щастя, не мають таких клопотів.

"Усе, чого ви потребуєте, – каже власниця мережі магазинів "Дюймовочка" Людмила МІСЬКОВА, – можна придбати у нас. Хочете купити дитячий одяг на щодень – будь ласка, шукаєте святкове вбрання – з радістю покажемо широченний асортимент бальних та коктейльних суконь для дівчаток різного віку, а також костюмів, брюк та жилетів для хлопчиків і юнаків!"

Мережа магазинів "Дюймовочка" – це аж три магазини у Рівному, де вам запропонують одяг для дітей від народження і до 18 років. "Хоча в нас, – розповідає Людмила Міськова, – одягається й молодь 19-20 років. І навіть матусі! Адже, формуючи асортимент вбрання для підлітків 12-16 років, ми орієнтуємося не лише на вибагливий юнацький смак, але й на потреби батьків, для яких найважливіше в одязі дитини – якісні тканини, комфорт і зручність придбаних речей, деталі – надійність застібок-блискавок, ґудзиків, довжина куртки, наявність у ній капюшону, можливість відстібати хутро з верхнього одягу тощо. Ми завжди прагнемо догодити і дітям, і батькам, тож обов’язково доберемо варіант вбрання, який влаштує усіх. Із порожніми руками від нас ви точно не підете!"

Светри, кофтинки, пусери, спортивні костюми, сорочки з рукавами-трансформерами (можуть бути й короткими, й довгими), сорочки, які пасуватимуть і до костюму, і до джинсів, святкове вбрання для хлопців, бальні сукні для дівчаток дошкільного й молодшого шкільного віку, коктейльні сукні, сумочки, колготки, болеро, рукавички, шарфики й шапочки, куртки, пальтечка і шубки – у магазинах "Дюймовочка" справді є все! І якість одягу – відмінна!

Мережа магазинів "Дюймовочка" спрямована на українського фабричного колекційного виробника. Всі фабрики, з якими співпрацює мережа, шиють одяг з італійських тканин на Італію. Тож якість виробів – бездоганна! Ціни у магазинах "Дюймовочка" – помірні, невисокі. До того ж завжди діє гнучка система знижок для постійних покупців. А також у мережі магазинів "Дюймовочка" для вас – сезонні знижки, знижки до свят, зокрема й до новорічно-різдвяних, і гарні подарунки!

Адреси магазинів "Дюймовочка" у Рівному:
Проспект Миру, 7
(за кінопалацом "Україна");

вул. Шкільна, 33
(ТЦ "Олімп" біля речового ринку);

ТЦ "Екватор", 3-тя черга
(вул. Макарова, 23).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ