Ми у Facebook
26.12.2013, 09:07

Навчальний заклад року: Рівненська українська гімназія

Рівненська українська гімназія – храм науки та знань.
Рівненська українська гімназія – найстаріший та відроджений навчальний заклад міста Рівне, який нещодавно відсвяткував своє 90-річчя. Школа – це не просто будівля, школа – це місце, де зосереджена любов вчителів та учнів, це храм науки та знання і саме такою є Рівненська українська гімназія.

– До свого чергового ювілею гімназія підійшла із вагомими здобутками, – розповідає директор Рівненської української гімназії, кандидат педагогічних наук Тетяна КУХАРЧУК. - Від моменту запровадження зовнішнього незалежного оцінювання, ми впевнено тримаємо першість в області за його результатами. Упродовж п'яти останніх років, РУГ входить до 50-ти кращих навчальних закладів України. Щороку багато гімназистів стають переможцями всеукраїнських олімпіад усіх рівнів, спортивних та мистецьких змагань. А цього року навчальний заклад здобув перемогу у рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів у номінації "Навчальна діяльність".

Після закінчення навчання гімназисти РУГ стають студентами провідних вузів України, Польщі, Чехії, Франції, Німеччини. На базі навчального закладу працюють секції Малої академії наук. Для різнопланового розвитку учнів діють хореографічні, театральні та спортивні гуртки, відбуваються багато свят. Так традиційними є "День Народження гімназії" та свято "Зорепад талантів".

Попереду ще багато роботи та нових досягнень. Педагогічний колектив мріє, щоб гімназія вирізнялася яскравою індивідуальністю, виділялася серед інших закладів, викликала бажання працювати та вчитися у ній.





На правах реклами