Ми у Facebook
26.12.2013, 15:29

Кращий колектив 2013 року: Група компаній "РЕНОМЕ"

Група компаній "РЕНОМЕ": міцний корпоративний дух і висока соціальна відповідальність.
Для того, щоб компанія злагоджено працювала, потрібно не тільки постійно покращувати умови праці та сприяти всебічному розвитку працівників. Не менш важливо – створювати корпоративний дух. Тобто такі умови, в яких кожен працівник не просто виконує свої функції, а й відчуває причетність до спільних важливих справ, моральне задоволення від результатів своєї діяльності та гордість за компанію.

Саме так працює група компаній "РЕНОМЕ". Як соціально відповідальний бізнес з 23-річною історією успішного становлення та розвитку, "РЕНОМЕ" дає можливість кожному члену колективу долучитися до загальних добрих справ та акцій.

Так, у 2013 році стартувала програма екологічної відповідальності "Зелена компанія". Пропагуючи політику збереження природного середовища, на підприємстві дотримуються принципів "Зеленої" ініціативи як на роботі, так і вдома, працівники прагнуть зберегти надбання природи для теперішнього і прийдешніх поколінь. І хоча комусь кількість зекономлених ресурсів у офісі може здаватися несуттєвою для покращення загального стану довкілля, це допомагає досягнути одного з головних завдань – змінити ставлення працівників до збереження навколишнього середовища. Серед конкретних результатів реалізації програми – висаджено ековолонтерами 65 саджанців дерев та кущів, які були придбані за кошти, виручені з зібраної в офісі макулатури.

Передано на утилізацію 411 елементів живлення. Участь у багаточисельної команди від "РЕНОМЕ" у всеукраїнській акції "Велодень", після чого у внутрішньому дворі головного офісу облаштовано велопарковку на 12 місць.

Іншим аспектом соціально-відповідального бізнесу "РЕНОМЕ" є постійна допомога дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування. Акцент у благодійної діяльності у цьому році було зроблено на розширенні світогляду дітей, які зростають в умовах шкіл-інтернатів, сприянні їх адаптації в житті, інтеграції в суспільство. Учасниками цієї програми стали вихованці обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. (обидва у с.Олександрія), а також учні Тучинської школи-інтернату. Так, у лютому 50 дітей взяли участь у квесті "Книги – джерело знань. Від старовини до сучасності", який відбувся в обласній бібліотеці. У травні для дітей організували пікнік та похід у зоопарк. Також юні підопічні "РЕНОМЕ" відвідали Залу камерної та органної музики, змогли відчути себе сучасними зірками на роликовому полі, а також повболівати за рівненську команду з баскетболу. Особливо запам’ятався діткам день, коли їм робили фотосесію і вони самі могли попрактикуватися у фотографуванні своїх друзів. А у грудні вихованці закладів Тучина та Олександрії побували на оглядових екскурсіях на виробництві "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР", будівництві "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД", познайомилися з фахівцями центрального офісу "РЕНОМЕ", що, сподіватимемось, допоможе їм у майбутній професійній орієнтації.

Це ще далеко не повний список добрих справ, завдяки яким група компаній "РЕНОМЕ" може з упевненістю стати переможцем у номінації "Колектив року". Адже тут знають не на словах, що таке соціальна відповідальність, корпоративний дух та бажання допомогти тим, хто цього потребує. І ці спільні цінності згуртовують великий дружний колектив "РЕНОМЕ", надихаючи на нові професійні звершення.





На правах реклами