Ми у Facebook
26.12.2013, 10:28

На Рівненщині затримали викрадача авто

Працівники ДАІ затримали викрадений транспортний засіб та водія, який скоїв незаконне заволодіння автомобілем.

24 грудня близько 18-ї години в чергову частину ВДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення 32-річного рівнянина про те, що в період часу з 16-ї до 17-ї години з двору будинку, де він проживає, невідомі особи викрали його автомобіль марки «FIAT DUCATO» білого кольору, 1999 року випуску, повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС.

Інформацію про викрадення автомобіля працівники чергової частини ВДАІ УМВС негайно передали всім нарядам Державтоінспекції, які в цей час перебували на службі. Окрім цього керівництво Державтоінспекції створило додаткові пошукові групи з числа керівного складу ДАІ. Одна із пошукових груп у ході проведення оперативно-розшукових заходів, рухаючись по вулиці Відінській, помітила автомобіль, який відповідав орієнтуванню чергового. Правоохоронці зупинили транспортний засіб та затримали водія. Ним виявився 22-річний рівнянин Дмитро.

Знайдений автомобіль доставили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів міста Рівне, а громадянина - у Рівненський міський відділ міліції. За даним фактом ведеться слідство.





На правах реклами