Ми у Facebook
27.12.2013, 10:13

Мережа року: "Піца Челентано"

"Піца Челентано" – 15 років успіху.
Важко знайти людину, яка не любила би піцу. Ця страва заполонила серця людей в усьому світі. У чому ж секрет цієї дивовижної страви та завдяки чому вона залишається такою популярною впродовж стількох століть? Насамперед люди обожнюють піцу за те, що в неї можна вмістити всі найулюбленіші інгредієнти. Швидкість її приготування також не може не тішити. Адже кому в кафе, піцерії, вдома чи в ресторані хотілося б довго чекати приготування страви?

Виявляється, піца стала настільки невід’ємною частиною раціону харчування, що перейшла з розряду звичайної буденної страви на рівень елементу національної кухні. Так, багато народів розробили свої національні варіанти піци. В Індії в неї додають маринований імбир, фарш із баранини і соєвий сир. У Японії їдять піцу з вуграми й кальмарами, а у Пакистані – з гострим карі. Мешканці Коста-Ріки віддають перевагу піці з кокосами, а бразильці – піці із зеленим горошком. Українці ж теж не відходять від модних світових тенденцій і теж завжди раді поласувати смачною та запашною піцою. Впродовж 15 років в Україні навіть не ставлять питання про те, яка піца є кращою. Чимало українців не перший рік упевнено обирають "Піцу Челентано"!
Обираючи заклад швидкого харчування, відвідувачі зазвичай користуються трьома головними критеріями. Це смак страв, які готують; місце розташування та популярність закладу серед відвідувачів чи жителів міста. "Піца Челентано" відповідає всім цим критеріям: високі стандарти якості приготування, бренд-команда компанії постійно працює над новими цікавими стравами, щоб потішити найвибагливіших клієнтів; ресторани знаходяться як у центральних, та і в спальних районах міст, що дозволяє комфортно, зручно та з мінімальними затратами часу завітати та скуштувати смачненького.

Окрім того, торгова марка "Піца Челентано", насамперед, вражає двома показниками. Перш за все, це тривалий досвід роботи на ринку, адже ще у 1998 році засновники працювали за технологіями та принципами, які стали популярними значно пізніше. По-друге, завдяки постійному вдосконаленню, мережа закладів "Піца Челентано" розширилась від єдиного закладу у Львові до понад 180 ресторанів по всій Україні. Проте торгова марка не обмежується тільки територією України. Ще 5 ресторанів мережі процвітають у Молдові й тішать там своїх відвідувачів.

Цього року "Піца Челентано" святкує своє 15-річчя. З моменту заснування ресторани мережі приготували близько 100 иільйонів піц, а це по дві піци на одного українця, та прийняли близько 1,250 млрд гостей.

Ресторан мережі "Піца Челентано" в Рівному з’явився 10 років тому. Нині таких ресторанів у місті вже два. А нещодавно "Піца Челентано" стала ще ближчою для жителів та гостей міста Рівне, адже тепер тут пропонують нову послугу – доставку продукції. Зателефонувавши до закладу, ви зможете поласувати смачною піцою не виходячи зі свого дому. Крім того, засновники рівненської мережі планують відкрити новий ресторан торгової марки "Піца Челентано", який буде кардинально відрізнятись від існуючих закладів. Новий ресторан вразить інтер’єром у стилі "Еклектика" та цікавою кухнею, яка змусить вас повернутися сюди знову!

Принагідно колектив "Піца Челентано" вітає рівнян та гостей міста з наступаючими новорічними святами та бажає успіху у новому році, а найголовніше – "Смачної Піци Челентано Вам та Вашим родинам!"





На правах реклами