Ми у Facebook
27.12.2013, 12:21

Ресторан року: "SkyBar Manhattan"

"SkyBar Manhattan" – відчуйте себе на сьомому небі від задоволення!
"SKYBAR Manhattan" відкрився у Рівному зовсім нещодавно – у вересні цього року. Але за цей короткий час він встиг стати одним із найулюбленіших місць відпочинку рівнян і гостей міста. І справа не лише в унікальній панорамі Рівного, яка відкривається з величезних вікон за всім периметром ресторану, розташованого відразу на двох верхніх поверхах – 10 та 11 – торговельно-офісного центру "Manhattan CITY HALL".

Унікальність "SKYBAR Manhattan" – у тому, що тут зуміли майстерно поєднати відразу два формати: ресторан і клуб. Ми звикли до того, що ресторан – це кухня і бар, але розваг – мінімум. А клуб – це насамперед розважальна програма, бар і... платний вхід та відсутність або мінімум кухні.

Натомість "SKYBAR Manhattan" – це справжня знахідка для любителів як гарної кухні, так і яскравого та змістовного відпочинку. "Хіт" кухні ресторану – це справжні натуральні стейки, приготовані з м'яса бичків за унікальною технологією. Їх тут пропонують цілих шість видів – Рібай, Філе-Міньйон, Клаб-Стейк, Портерхаус, Шатобріан і Торнедос!

Якісну кухню у "SKYBAR Manhattan" популяризоватимуть на спеціальних "Фестивалях м'яса і вина" – перший відбувся вже цієї осені, а надалі подібні свята вишуканого кулінарного мистецтва тут планують проводити двічі на рік. Водночас, гостям "SKYBAR Manhattan" постійно пропонують цікаві розважальні програми. А просторий танцпол і наявність аж 250 посадочних місць у ресторані дозволяють і досхочу натанцюватись на дискотеці, і весілля чи день народження відсвяткувати, і корпоратив смачно та весело провести! Одне слово, завітавши до "SKYBAR Manhattan" ви безсумнівно відчуєте себе на сьомому небі від задоволення смачною кухнею, бездоганним сервісом та незабутнім відпочинком! " SKYBAR Manhattan" – це ресторан року у Рівному, і цим все сказано!





На правах реклами