Ми у Facebook
27.12.2013, 17:02

Інноваційна компанія 2013 року: "УкрТехноФос"

"УкрТехноФос" – один із лідерів аграрного сектору.
Динаміка розвитку сучасного світу приголомшує. Кожного дня, кожної години створюються нові продукти, нові товари та сервіси. Компанії, які впродовж тривалого часу займали лідерство на бізнесовому ринку, починають "змагатися" з новими амбітними компаніями та їх проектами. У вітчизняному аграрному секторі також відбуваються динамічні процеси: постійні поглинання, злиття та перепродажі агрохолдингів. Проте разом із цим на ринку ще більше зміцнюється авторитет підприємств з потужною історією та перспективами розвитку.

Саме до таких підприємств належить група компаній "УкрТехноФос", яка впродовж 13 років на власному досвіді та бізнесі демонструє шлях від створення гуртового-роздрібного складу до одного із найбільших операторів національного ринку мінеральних добрив.

У 2006 році компанія вивела на ринок України абсолютно новий високотехнологічний продукт вчених із США – полімери AVAIL та NUTRISPHERE. Вони забезпечували рішення найбільших проблем у мінеральному живленні – втрати діючої речовини після внесення. Але продукт так і не знайшов масового покупця. Зараз вже стало зрозуміло, що тоді ринок був просто не готовий до нового "продвинутого" продукту. Після того був період кризи, але це дало можливість компанії "УкрТехноФос" час та стимул для нових пошуків. Так з’явилася ідея гранульованого сульфату амонію. Два роки дослідів, розробки технологій дали результат – перетворення відомого кристалічного мінерального добрива сульфат амонію в кардинально нове, прогресивне органомінеральне гранульоване добриво з високими агрохімічними показниками. Гранульоване добриво, створене на базі сульфату амонію, дозволяє вирішити проблему нестачі сірки(S) та азоту(N) у живленні значної кількості сільськогосподарських культур.

Спеціалісти компанії зазначають, що це стосується, зокрема, позитивного впливу сульфату амонію на якість гірчиці, ріпаку, кукурудзи, зернових культур та овочевої продукції (томатів і всіх видів капусти). Нині "Азотно-сіркове добриво гранульоване" є беззаперечним лідером продажів минулого та нового сезонів.

Завдяки своїй послідовній, динамічній діяльності "УкрТехноФос" може по праву називатися інноваційною компанією року. Поряд із цим варто зазначити, що цю компанію можна назвати однією із найвідповідальніших у сфері агробізнесу. Адже вони супроводжують свої мінеральні добрива від агрохімічного аналізу ґрунтів із наступним узгодженням формул і асортименту добрив – до постачання і внесення їх прямо на поле. Тому можна бути впевненим, що кожна тонна добрив, які постачає компанія "УкрТехноФос" має обов'язкові "бонуси" – 13-річний досвід і знання та готовність 24 години на добу підставити плече у складних ситуаціях.





На правах реклами