Ми у Facebook
28.12.2013, 15:37

П'ятий затриманий у справі Тетяни Чорновол зізнався у побитті

У побитті журналістки та активістки Тетяни Чорновол особисто брав участь 34-річний мешканець Дніпродзержинська, який приїхав до Києва купувати автомобіль "Порш Кайен".
Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на МВС.

"П’ятий підозрюваний у побитті Тетяни Чорновол 27 грудня затриманий слідством та вже допитаний. Це 34-річний мешканець Дніпродзержинська (Дніпропетровська обл.), який працював в охоронній структурі. За його словами, вин приїхав до Києва купувати автомобіль "Порш Кайен", - зазначили в МВС.

"Зі свідчень фігуранта випливає, що він особисто приймав участь у побитті потерпілої", - йдеться у повідомленні. Слідством заплановане проведення одночасних допитів підозрюваних для того, щоб встановити повну картину того, що сталося.

Пізніше у МВС уточнили, що "п’ятому фігуранту, який був затриманий у п'ятницю, суд обирає міру запобіжного заходу сьогодні".
"П'ятий затриманий по "справі Чорновол" доставлений до суду для обрання міри запобіжного заходу", - зазначили в МВС.

Згодом в МВС повідомили, що за рішенням суду п'ятий затриманий по "справі Чорновол" арештований.

Як відомо, журналістку і активістку Тетяну Чорновол було побито у ніч на 25 грудня. Міліція почала кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство),
Пізніше провадження додатково кваліфікували за ч. 2 статті 121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
27 грудня суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою чотирьом підозрюваним у справі про побиття Чорновол.
27 грудня також затримали п'ятого підозрюваного у справі Чорновол, однак він ще не постав перед судом. Пізніше у МВС заявили, що із ним у справі про побиття Чорновол проводяться слідчі дії.





На правах реклами