Ми у Facebook
28.12.2013, 21:44

Нардеп від Рівненщини запрошує в намет зустріти Новий рік і побити рекорд індусів [Фото+Відео]

"Усіх рівнян запрошую 31 грудня о 23.30 в наш намет "Рівненщина" для зустрічі Нового 2014 року!" - пише у Facebook народний депутат України від Рівненщини Юрій Вознюк.
"О 23.50 ми встановимо світовий рекорд за чисельністю виконання гімну. Теперішній становить 121 000 чоловік. Належить індусам. Переконаний, нас буде понад мільйон!" - висловлює сподівання депутат від "Батьківщини".

"Нас приїдуть привітати найкращі українські та зарубіжні виконавці! - обіцяє Юрій Вознюк. - Відчуваю - це буде неймовірна зустріч Нового року!"

Рівненський намет на Євромайдані зсередини: ВІДЕО

До слова, сьогодні лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив, що на раді ВО "Майдан" було розглянуто програму святкування Нового року. "Будуть українські групи, які приходили на Майдан, підтримували Майдан, які асоціюються з Майданом і які виявили бажання підтримати українців в Новий рік", - зазначив він. "Запрошуємо всіх і на завтра (29 грудня - прим. авт.) на 12.00 на всеукраїнське віче, і на святкування Нового року на Майдані", - підсумував Яценюк, якого цитує "Українська правда".

Подивіться, як живуть рівняни на київському Євромайдані: ФОТОГАЛЕРЕЯ





На правах реклами