Святковий рецепт від рівнянки Алли Матчук
Пані Алла порадила спробувати приготувати на свята салат “Бородинський”, він швидкий та ситний.
Як не купити зайвого в магазині?
Необхідні інгредієнти
Яйця – 2 шт.,
Хліб “Бородинський”,
Кукурузка – 1 банка
Майонез – 1 упаковка
Спосіб приготування:
Бородинський хліб ріжемо кубиками та підсушуємо на сковорідці, щоб вони стали хрусткими. Коли утворені сухарі прохололи, додаємо покришене кубиками яйце та кукурудзу. Розмішуємо з майонезом безпосередньо перед подачею на стіл.
Смачного!
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 141
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 489
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 407
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 494
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 458