подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
30.12.2013, 18:37

Легкий десерт від Ольги Лук’янової

Керівник проекту "Клуб успішних людей" Ольга Лук’янова поділилася з нами секретом смачного десерту.
“Ділюся милим рецептиком десерту, спосіб приготування якого надзвичайно простий, а зовнішній вигляд і смак перетворять звичайний буденний день на маленьке свято”, – каже пані Ольга. Що ж, скуштуймо разом!

Десерт сирно-апельсиновий

Рівнян запрошують зробити "Добро на Різдво"


Необхідні інгредієнти:

Кисломолочний сир – 2 пачки
Сметана – 1 склянка
Цукор – за смаком (я беру 3 стол. ложки)
Ефірна олія Апельсин
Желатин швидкорозчинний – 25 г


Спосіб приготування:

1. Сир (творог), сметану і цукор ретельно перемішати.
2 . В отриману масу додати 10 крапель ефірної олії Апельсин.
3 . Всипати 25 г желатину в 150 г холодної кип'яченої води, перемішати, поставити на повільний вогонь, постійно перемішуючи, довести до повного розчинення.
4 . Розчинений желатин влити в сирну масу, перемішати, все перелити у форму і поставити в холодильник до желювання (загустіння).
Зверху можна прикрасити часточками апельсина.
Коментарі:
Бесплатка


Останні новини