Ми у Facebook
31.12.2013, 14:46

Запашні круасани від заслуженої артистки України

Смачну випічку люблять всі, а як просто та смачно приготувати круасани поділилася з нами заслужена артистка України
Галина Цьомик.
Галина ЦЬОМИК, заслужена артистка України

Пані Галина поділилася з “ОГО” улюбленим рецептом приготування круасанів. Каже, що виходить досить швидко і дуже смачно.

Круасани

Необхідні інгредієнти:

Дріжджі – 10 г
Молоко – 0,5 літра
Цукор – 4 ст. ложки
Олія – 4 ст. ложки
Яйця – 2 шт.
Маргарин – 1 пачка
Борошно – 1 кг

Три незвичайні рецепти квашеної капусти

Спосіб приготування:

Змішуємо дріжджі з цукром і частиною молока і додаємо 2 ложки муки. Ставимо в тепле місце і чекаємо, поки підійде. З рештою цукру розтираємо яйце, додаємо олію, підсипаємо борошно і замішуємо.

Змішуємо все разом, додаємо розтоплений маргарин і потрошки всипаємо борошно. Тісто має бути густим, але не збитим. Тісто розкачуємо, розрізаємо на 4 частини, а потім на 8, в нас мають вийти трикутники 15*15*10. В середину трикутника кладемо начинку (може бути будь-що) та загортаємо. Зверху мастимо яйцем та посипаємо цукром. Викладаємо на деко та запікаємо близько 20 хв. до золотавої скоринки.





На правах реклами