31.12.2013, 14:46
Запашні круасани від заслуженої артистки України
Смачну випічку люблять всі, а як просто та смачно приготувати круасани поділилася з нами заслужена артистка України
Галина Цьомик.
Галина Цьомик.
Галина ЦЬОМИК, заслужена артистка України
Пані Галина поділилася з “ОГО” улюбленим рецептом приготування круасанів. Каже, що виходить досить швидко і дуже смачно.
Круасани
Необхідні інгредієнти:
Дріжджі – 10 г
Молоко – 0,5 літра
Цукор – 4 ст. ложки
Олія – 4 ст. ложки
Яйця – 2 шт.
Маргарин – 1 пачка
Борошно – 1 кг
Три незвичайні рецепти квашеної капусти
Спосіб приготування:
Змішуємо дріжджі з цукром і частиною молока і додаємо 2 ложки муки. Ставимо в тепле місце і чекаємо, поки підійде. З рештою цукру розтираємо яйце, додаємо олію, підсипаємо борошно і замішуємо.
Змішуємо все разом, додаємо розтоплений маргарин і потрошки всипаємо борошно. Тісто має бути густим, але не збитим. Тісто розкачуємо, розрізаємо на 4 частини, а потім на 8, в нас мають вийти трикутники 15*15*10. В середину трикутника кладемо начинку (може бути будь-що) та загортаємо. Зверху мастимо яйцем та посипаємо цукром. Викладаємо на деко та запікаємо близько 20 хв. до золотавої скоринки.
Пані Галина поділилася з “ОГО” улюбленим рецептом приготування круасанів. Каже, що виходить досить швидко і дуже смачно.
Круасани
Необхідні інгредієнти:
Дріжджі – 10 г
Молоко – 0,5 літра
Цукор – 4 ст. ложки
Олія – 4 ст. ложки
Яйця – 2 шт.
Маргарин – 1 пачка
Борошно – 1 кг
Три незвичайні рецепти квашеної капусти
Спосіб приготування:
Змішуємо дріжджі з цукром і частиною молока і додаємо 2 ложки муки. Ставимо в тепле місце і чекаємо, поки підійде. З рештою цукру розтираємо яйце, додаємо олію, підсипаємо борошно і замішуємо.
Змішуємо все разом, додаємо розтоплений маргарин і потрошки всипаємо борошно. Тісто має бути густим, але не збитим. Тісто розкачуємо, розрізаємо на 4 частини, а потім на 8, в нас мають вийти трикутники 15*15*10. В середину трикутника кладемо начинку (може бути будь-що) та загортаємо. Зверху мастимо яйцем та посипаємо цукром. Викладаємо на деко та запікаємо близько 20 хв. до золотавої скоринки.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Наталія КУЛІНІЧПереглядів: 2896Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 273
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 298
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 343
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 259
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 335