Ми у Facebook
01.01.2014, 20:07

Автогонщик Міхаель Шумахер в критичному стані

За станом здоров'я відомого автогонщика Міхаеля Шумахера нині слідкує увесь світ. В понеділок, 31 грудня, стало відомо, що стан гонщика стабілізувався, але і далі Міхаель залишається в критичному стані.
Нагадаємо, що у неділю, 30 грудня, відомий гонщик Міхаель Шумахер під час катання на лижах, посковзнувся і вдарився головою об камінь. Відбулося це у французьких Альпах. Лікарі одразу ж почали боротьбу за життя відомого гонщика. В понеділок ввечері Шумахера прооперували, щоб усунути наслідки внутрішньої кровотечі.

Станом на 1 січня стан автогонщика залишається стабільним, але критичним.

П’ять спортивних перемог 2013

- Протягом ночі Міхаель був під пильним наглядом. Його стан залишався стабільним всю ніч, а також на ранок. На даний момент - це чудові новини, але, в цілому, ситуація як і раніше залишається критичною, оскільки його травма - дуже серйозна, - повідомив представник Міхаеля Шумахера Сабін Кем, пише statuspress.com.ua.

Міхаель Шумахер не захотів повертатися у Формулу-1



Довідка

Міхаель Шумахер, медійне прізвисько — Шумі. Семикратний чемпіон світу, володар численних рекордів «Формули-1», один з найуспішніших пілотів. У пресі його часто називають «Червоним бароном», або просто «Шумі». Шумахер отримав прізвисько «Червоний барон» через віддалену зовнішню схожість, червоний колір боліда «Ferrari» і власну непереможність. У Першу світову війну «Червоним бароном» звали кращого аса війни — барона Манфреда фон Ріхтгофена, який літав на аероплані червоного кольору.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ