Ми у Facebook
02.01.2014, 13:11

"Россия не сегодня": пародія на програми російського ТБ про Україну [+Відео]

Те, як на російському телебаченні висвітлюють події Євромайдану та євроінтеграційні прагнення українців, стало матеріалом для низки пародійних відео, які поширюються інтернетом. Пропонуємо вам переглянути два таких ролики - і бажаємо завжди жити власним розумом і не піддаватись на маніпуляції!
Минулої осені глядачі російського федерального телеканалу мали змогу переглянути проект "Розлучення по-українськи", який розповідав про негаразди в нашій економіці і лякає росіян тяжкими буднями для тих, хто вирішив повернутися обличчям до Європи, розповідає тсн.ua. Журналісти вирішили зробити пародію на агітаційні виступи російського телеведучого Дмитра Кисельова, замінивши Україну на Росію.

І ось що вийшло!



Новорічне вітання Януковичу з донецького Євромайдану [+Відео]

Ще одна пародія на російську телепропаганду, яка поширюється цими днями в інтернеті, - це так звана програма "Россия не сегодня" - за аналогією з назвою інформаційного агентства "Россия сегодня", яке нещодавно очолив той самий Дмитро Кисельов.

"Россия не сегодня":


Новорічне звернення українського народу до Президента України [+Відео]

Бажаємо вам у 2014 році отримувати якнайбільше чесних новин, не піддаватись на інформаційні маніпуляції та робити власні висновки з почутого і побаченого!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ