Ми у Facebook
02.01.2014, 15:16

Чим зайняти дитину на зимових канікулах?

Новорічні канікули - це не тільки радість для дітлахів, а й проблема для батьків, чим же зайняти своїх дітей, щоб канікули пройшли не дарма. Якщо ви все ще не знаєте, чим зайнятися зі своїми діточками на зимових канікулах, вам знадобляться ці поради від Жіночого Клубу.
1. Відвідайте каток
Вирушайте всією сім'єю на каток, запросіть із собою ваших друзів або друзів малюка. Навіть якщо хтось не вміє кататися - це відмінний привід нарешті стати на ковзани і навчитися. Таке проведення часу запам'ятається вашій дитині надовго.



2. Сходіть на "ялинку"
Якщо ваша дитина - учень молодших класів, їй скоріше всього припаде до душі казковий виступ Діда Мороза, Снігуроньки та його друзів і помічників. Такий похід подарує позитивні емоції і новорічний настрій не тільки дитині, а й вам.

Як не виховати неслуха


3. Похід у кіно

Обов'язково заплануйте з дитиною похід у кіно на якусь новорічну казку або мультик. Не забудьте взяти з собою улюблені смаколики і насолоджуйтеся.

Як відволікти дитину від телевізора?

4. Поїдьте на екскурсію
Якщо дозволяють можливості, ви можете звозити дитину на свята кудись в Європу. Також можна відвідати одне з міст вашої країни. А якщо не вийде вибратися далеко, вирушайте просто за місто на екскурсію. Це може бути фабрика ялинкових іграшок, резиденція Діда Мороза або ж пункт катання на санках і лижах.



5.Побудуйте будиночок із стільців і ковдр
Якщо вирішили провести час удома через погану погоду, запропонуйте дитині побудувати будиночок з ковдр і стільців. Таке заняття вже точно сподобається дитині і відверне його від комп'ютера і телевізора.

Топ-7 українських мультиків — для маленьких рівнян

6. Зіграйте в настільні ігри
Ще одне веселе заняття для тих, хто вирішив залишитися вдома - це зібрати велику компанію маленький і дорослих, щоб поборотися в "Монополію" чи "Скраббл". Мало того, що всі ці ігри припадуть до душі веселій компанії, так вони ще й розвивають інтелектуальні здібності та пам'ять дитини.

7. Займіться творчістю
Зимові канікули - прекрасний час для того, щоб розвинути творчі таланти ваших дітей. Ви можете разом прикрасити будинок до новорічних свят, розмалювавши вікна штучним снігом або ж навирізувати сніжинок. Можна також зробити своїми руками красиві листівки для подарунків рідним і близьким.



Посмішка дня

Учора відключили світло ... Дві години провела без інтернету ... поспілкувалася зі своєю сім'єю ... виявляється, дуже приємні люди!





На правах реклами