Ми у Facebook
03.01.2014, 20:04

У Рівному продовжують шукати викраденого підприємця

Міліція продовжує шукати 44-річного рівнянина Етбара Гусейнова.
Як повідомляв OGO.ua, 24 грудня підприємця викрали і до сьогодні його місце перебування невідоме.

За словами очевидців, бізнесмен приїхав до свого офісу на автомобілі "Тойота Прадо". Раптом якісь чоловіки витягли його босого на вулицю і почали тягти до світлого легковика "ВАЗ" - вірогідно, що це була "дев`ятка". Гусейнов щосили опирався, однак викрадачам усе-таки вдалося заштовхати його до багажника своєї автівки. Після цього невідомі зникли. Повідомляють у СЗГ УМВС України в Рівненській області.

"Тойота" підприємця так і залишилася стояти біля його офісу на ринку.

Варто зауважити, що Гусейнов займається торгівлею м’ясом. Як повідомляє місцева преса, дружина викраденого не стала покладатися виключно на міліцію і звернулась до екстрасенсів. Ті переконують жінку, що її чоловік живий і перебуває неподалік обласного центру.



Тим часом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування Гусєйнова Етібара Мірджафар Огли, просимо повідомити до міліції за номерами телефонів 102, 679-679, 0679-679-100, 679-401, 679-402 або 679-403.
Не будьте байдужими до долі людини. Можливо, саме Ви допоможете повернути додому чоловіка.





На правах реклами