Ми у Facebook
03.01.2014, 13:37

Додаткові поїзди на Новий рік 2014 [+СПИСОК]

"Укрзалізниця" призначила на 3 та 4 січня додаткові поїзди за маршрутом "Київ - Львів - Київ" у зв'язку зі значним попитом.
Поїзди курсуватимуть за таким розкладом:

Поїзд № 157 Київ – Львів відправлятиметься зі ст. Київ-Пасажирський о 06 год. 37 хв. і прибуватиме до Львова об 11 год. 47 хв.

Поїзд № 158 Львів – Київ буде відправлятиметься зі Львова о 17 год. 58 хв. і прибуватиме до ст. Київ-Пасажирський 0 22 год. 53 хв.

Квитки є у продажу на сайті та в усіх залізничних касах, запевняють в "Укрзалізниці".

Автовокзал Рівне, автостація "Чайка" Рівне: розклад руху

До речі, а чи знаєте ви, що "Укрзалізниця" з Нового року запровадила нові бланки проїзних квитків? Зміниться не тільки їхній колір, а й розташування інформації на квитку. Хочете дізнатись більше - читайте далі!

Дізнатись більше про нові квитки на потяги

Раніше заступник гендиректора "Укрзалізниці" Павло Чекалов повідомляв: «Укрзалізниця планує під час цьогорічних новорічних свят та шкільних зимових канікул перевести кількість пасажирів на рівні попередніх років. Для цього задіяна максимальна кількість вагонів, які здатні забезпечити належний рівень комфортності перевезень». Зокрема, використовуватиметься 3521 вагон у цілорічних поїздах і 510 вагонів для формування додаткових. Із загальної кількості додатково призначених поїздів – 8 курсуватимуть у напрямку Західної України. Зокрема, 5 поїздів вирушатиме із Києва. Для пасажирів – це 84970 додаткових місць. У кримському напрямку "Укрзалізниця" призначила 3 додаткових поїзда, з них 2 із Києва. На ці поїзда запропоновано пасажирам – 35552 місць.

Фото zz.te.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ