Ми у Facebook
03.01.2014, 19:53

У Тернополі весь 2014 рік буде роком Степана Бандери [Фото+Відео]

Так вирішили депутати обласної ради. Свою сесію вони провели просто на сходах обласного драмтеатру!
Рішення про проголошення 2014 року в Тернопільський області Роком провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери прийняли депутати обласної ради 29 грудня. Друге засідання 48-ї сесії облради відбулося просто на сходах драмтеатру.

- Беручи до уваги прийняте рішення, просимо доручити обладміністрації розробити та подати план заходів із відзначення в краї року Степана Бандери, - ішлося під час голосування. - Окрім цього, рекомендувати департаменту освіти і науки ОДА організувати проведення "годин мужності" у загальноосвітніх, середніх, спеціалізованих та вищих навчальних закладах із метою вшанування Степана Бандери.

У Рівному Степана Бандеру вшанували зі смолоскипами [Фото+Відео]

На завершення депутати звернулися до департаменту фінансів обладміністрації, аби профільна структура забезпечила кошти для проведення відповідних заходів, інформує "20 хвилин".



Як у Донецьку відзначили день народження Степана Бандери [+Відео]

Нагадаємо, у Рівному 105-річчя від дня народження Степана Бандери вшанували смолоскипним "Маршем честі", у якому взяли участь близько двох сотень рівнян, у тому числі народні депутати України від Рівненщини, лідери обласних організацій ВО "Свобода" та ВО "Батьківщина" Олег Осуховський та Микола Кучерук.



Також вшанування Степана Бандери провели у Рівному активісти організацій УНА (УНА-УНСО) та ОУН самостійників-державників, повідомляє прес-служба РОО УНА. Вони поклали квіти та відвідали урочисту панахиду біля меморіальної дошки, яка знаходиться на розі вулиць Степана Бандери та Княгині Ольги.








На правах реклами