Ми у Facebook
03.01.2014, 23:02

Гурт "Леприконси" виступить у Рівному [+Відео]

9 січня відомий гурт "Леприконси" виступить у Рівному. Хлопці виступлять на вечірці до дня народження нічного клубу "Стадіо Паб".
В січні 2014 відомому у Рівному "Стадіо Пабу" виповнюється 5 років. На святкування завітає гурт "Леприконси", також присутніх розважатимуть Dj Borneo та Dj Alex.



Ані Лорак знову виступить у Рівному [Фото+Відео]

Довідка

Передумови створення групи з'явилися ще в 1996 році. До появи на світ групи «Лепріконси» засновник Ілля Мітько грав у панк-рок-групі «Kindergarten». Хоча Ілля і був там вокалістом, свободи йому явно не вистачало. Тому група проіснувала недовго, а вокаліст пішов і організував іншу, назвавши її «Лепріконси».

У 1997 році «Лепріконси» записали свою першу демо-касету і почали використовувати акордеон. Назвавши своє перше дітище «Дітки», музиканти продали її кількістю 10 примірників. А всього було 20.
Після цього в групі почалася справжнісінька текучка: приходили - йшли гітаристи і басисти, дівчата змінювалися молодими людьми.

Нарешті все владналося і новий склад заходився писати вже серйозний повноцінний альбом «Людина йде і посміхається» , пізніше вийшов «Нам з тобою було super».

До виходу альбому на радіо вже щосили крутилася пісня «Халі- гали», а самі «Лепріконси» встигли укласти контракт зі студією «Союз». З цього моменту почалися концерти, гастролі, ефіри та фестивалі.

Кінопалац "Україна", кінотеатр "Мультиплекс" Рівне: розклад сеансів на дні новорічних свят

Альбоми:

2000 - Нам з тобою було SUPER
2001 - Всі хлопці перці!
2001 - ... ля Тополя!
2003 - Із заходу на схід
2007 - Бездати
2009 - По проводам (інтернет- сингл)
2010 - Десятирічка
2011 - Подарунок (Спільно з Вадимом Галигіним)






На правах реклами