Ми у Facebook
06.01.2014, 10:09

Шоу "Битва хорів": переміг хор, у якому співає рівнянин [Фото+Відео]

5 січня у прямому ефірі телеканалу "1+1" відбувся фінал шоу "Битва хорів". За результатами sms-голосування телеглядачів визначено переможця. Який хор виборов першість, а відтак і приз 500 000 гривень на розвиток колективу - дізнайтесь далі!
Нагадаємо, до фіналу шоу вийшло три колективи: хор Львова, тренером якого є Руслана, хор Севастополя, зірковим наставником якого є Ірина Білик, та хор Злати Огневич, який представляє Донецьк. У складі двох колективів виступали рівняни - Микола Бобрик співав за хор Львова, а Віталій Буняк - за хор міста Севастополь.

У фінальному гала-концерті на сцену вийшли всі вісім хорів, які брали участь у проекті. Журі цього разу лише коментувало виступи колективів, але на визначення переможця не впливало - все вирішило sms-голосування телеглядачів. За його підсумками, третє місце здобув хор Севастополя, друге - Донецька, ну а перемогу здобув хор Львова! Можемо пишатися, що перемогу у шоу здобув хор, в якому співає наш земляк!

Дивіться виступи фіналістів шоу "Битва хорів"!

Виступ хору Руслани (Львів)



Учасник шоу «Битва хорів» рівнянин Микола Бобрик: «Я вдячний долі, що мені випала можливість познайомитися та попрацювати з Русланою» [+ІНТЕРВ'Ю]



Виступ хору Ірини Білик (Севастополь)




Рівнянин у складі хору Ірини Білик змагатиметься за перемогу в шоу "Битва хорів" [Фото+Відео]



Виступ хору Злати Огневич (Донецьк)






Результати Євробачення-2013: Злата Огневич виборола третє місце

Як нагадує сайт "1+1", шоу "Битва хорів" стартувало в телеефірі наприкінці жовтня 2013 року. Це - українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Шоу дебютувало на каналі NBC в 2007 році і надихнуло американців на створення культового телесеріалу Glee. "Битва хорів" вмить завоювала серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція.





На правах реклами