Ми у Facebook
06.01.2014, 18:49

Нардеп від Рівненщини стверджує: йому заважають привітати виборців з Новим роком [+Фото]

Народний депутат України Юрій Вознюк поширив фото, на яких білборд із його новорічним вітанням виборцям, розміщений на одній із автозаправок, загороджений автомобілем. Представник "Батьківщини" стверджує: авто закриває собою вітання опозиційного нардепа вже другий тиждень.
"Вирішив на своєму окрузі поздоровити громаду, розмістивши вітання на білбордах. Зробили їх на тему Євромайдану, оскільки на сьогодні це є актуально і зрозуміло для усіх, - розповів Юрій Вознюк у Facebook. - Не знаю, що такого страшного побачили власники площин, але переважна більшість їх відмовилась вішати привітальні плакати. Та все ж деякі сміливці (хоча я не бачу тут особливої відваги) все ж таки погодились на співпрацю".

Утім, за словами нардепа, без проблем не обійшлось і в цьому випадку. "...Дехто з них вирішили бути добрим і тим, і тим та зробив це в досить оригінальний спосіб. Як сказали працівники автозаправної станції, власністю і на території якої знаходяться площини, автомобіль і зображення з'явилось одночасно. До слова скажу, таку цікаву картину мешканці Гощі вже спостерігають другий тиждень. "Дякую" власнику за співпрацю" - зазначає Юрій Вознюк.

На підтвердження своїх слів депутат оприлюднив ось такі фото:





У Рівненській облраді можлива інтрига з новим депутатом від "Батьківщини" [+Фото]





Нардеп від Рівненщини запрошує в гості... на Євромайдан! [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ