Ми у Facebook
08.01.2014, 11:26

Рівненська телеведуча Руслана Хоменюк: "Подякуйте Богу за подарований день!" [+Фото]

У період світлих, добрих, благодатних Різдвяних свят портал OGO.ua та журнал ВІТАЄМО! діляться зі своїми читачами секретами щастя від красивої та мудрої жінки Руслани ХОМЕНЮК!
Руслана ХОМЕНЮК, телеведуча, директор програм РОДТРК



У моєму телевізійному, професійному і особистому житті вистачає різних емоцій. А від цього воно стає насиченішим, можливо, дещо складнішим, напруженішим. Але, Слава Богу, я наблизилася до того відрізку жіночої і людської мудрості, коли вже вмію свої емоції спрямовувати в потрібне русло, а настрій, якщо він поганенький, підтримувати речами духовного змісту. Заспокоїтись допомагає молитва. Доволі тривалий час я є хористкою і солісткою церковного хору столітнього намоленого храму в Басовому Куті. Після складного робочого дня чекаю репетиції (як кажуть старші – спІванки). Саме духовний спів і дає мені відчуття гармонії з собою та світом.



Іноді, здається, глухий кут, не вийшло, не збулося, не вдалося. А потім проходить час і дивишся – а це був просто крутий поворот. Важкі емоції, навіть розчарування трансформуються в нові щасливі зустрічі. Думаєш собі: «І це варто було так нервувати?!» Зміни роблять людину сильнішою та витривалішою, поступливішою й не такою категоричною у судженнях і висловлюваннях.

Руслана ХОМЕНЮК із сином
Руслана ХОМЕНЮК із сином


Колись мене запитали, в чому ж головна сила успішної жінки – в красі чи розумі? І я вам теж відповім: «У вмінні філігранно поєднувати одне з іншим! Це дуже непросто! І тут мало мати розум – треба мати мудрість. А вона, як відомо, приходить iз часом». Головне пам’ятати: якщо природа наділила вас і красою, і розумом, йти життєвим шляхом буде складніше – більша відповідальність.

Руслана ХОМЕНЮК уже двічі брала участь у модному рівненському проекті FASHION TIME
Руслана ХОМЕНЮК уже двічі брала участь у модному рівненському проекті FASHION TIME


Випита зранку склянка кремнієвої води будить організм, невелика ранкова зарядка розганяє кров, за вікном лупотить дощ або, навпаки, світить ясно сонце… Як прекрасно! Усе це налаштовує на позитивний день. На роботі зустріч з колегами за ранковою філіжанкою кави – теж додає настрою на день. Але, перш за все раджу усім, коли ви тільки встали з ліжка, подякуйте Богу за ніч та подарований прийдешній день. І всі думки одразу стануть на свої місця.

Актриса Рівненського драмтеатру Ніна Ніколаєва: "Одного дня я вирішила бути щасливою!"

Рівненська майстриня Зоя Романова: "Хочете щось робити - робіть!"

Рівненський фотохудожник Едуард Хитрий: "Не пліткуйте, не засуджуйте людей, не ставте їм діагнози..."

Мудрі люди кажуть, що всі ми – результат наших думок, тому ніколи не скаржтеся на життя, будьте щасливими за будь-яких обставин. Дивіться вперед з надією, вгору – з вірою і молитвою, довкола себе – з любов’ю і назад – завжди з вдячністю. Й пам’ятайте: щастя – це коли більше дякуєш Богу, аніж просиш у нього.

Читайте онлайн зимовий номер журналу ВІТАЄМО!

Журнал ВІТАЄМО!,
№ 3(13), 2013





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ