Ми у Facebook
08.01.2014, 14:58

На Рівненщині відкрили спорткомплекс за 17 мільйонів [+Фото]

Сучасний спортивний комплекс, на який місцеві жителі чекали десятки років, урочисто відкрили напередодні Нового 2014 року в найвіддаленішому райцентрі Рівненщини - Зарічному за участю керівників області.
На завершення довгобуду Рівненщина отримала гроші з державного бюджету. А це понад 12 мільйонів гривень. Ще раніше на будівництво спорткомплексу в Зарічному з бюджету було виділено близько 5 мільйонів гривень. За ці гроші вдалося збудувати за сучасними технологіями об’єкт площею 1600 квадратних метрів. Підрядником на будівництві була рівненська фірма ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж».

Тепер юні жителі Зарічненського району матимуть простору спортивну залу для ігрових видів спорту, а також проведення змагань усіх рівнів. Для цього спеціально облаштували глядацькі трибуни. Подбали й про додаткову гімнастичну залу. Вона теж буде універсальною і зможе слугувати, наприклад, для тренувань майбутніх чемпіонів із боротьби, занять на тренажерах чи гри в теніс. Крім того, у новобудові є ще й актова зала та кімнати для гурткової роботи.

Рівненська область: який він, спорткомплекс за 16 мільйонів? [+Фото]








На правах реклами