Ми у Facebook
08.01.2014, 15:07

Хто прийшов колядувати до міського голови Рівного? [+Фото]

На Різдво традиційно до осель рівнян приходять колядники. Так як свято триває три дні, то на другий день Різва колядки лунали і в Рівненській міській раді. Хто прийшов колядувати до міського голови Рівного Володимира Хомка? Дізнаєтесь далі!
Сьогодні у Рівному можна побачити багатьох колядників: хлопці, дівчата та і цілі родини ходять колядувати від хати до хати. Також колядники завітали до рівненських організацій та державних установ. Не оминули вони й Рівненську міську раду.

З самого ранку 8 січня до міського голови Рівного Володимира Хомка та співробітників виконавчого комітету Рівненської міської ради завітали дітки з дитячого будинку сімейного типу «Щаслива родина». Окрасою дійства стали виступи маленьких вихованців цього закладу. Впродовж майже години звучали старовинні, сучасні колядки та теплі слова вітань.



Рівненщина запрошує на фестиваль колядок до... студентсько-викладацького храму



Міський голова Володимир Хомко подякував малечі за гарну коляду, побажав їм злагоди й добра, а також подарувам діткам подарунки.

Також до міського голови Володимира Хомка традиційно завітали поколядувати й члени Рівненської обласної громадської організації «Жінки Батьківщини». Минулого року члени цієї організації під час різдвяних свят проводили акцію зі збору коштів для обладнання фізіотерапевтичного кабінету Рівненського обласного дитячого туберкульозного санаторію.


Громаді Рівного передали Віфлиємський Вогонь Миру [+Фото]









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ