Ми у Facebook
08.01.2014, 19:53

Рівненщина: на що скаржились Берташу в дні новорічних свят?

Hа гарячу телефонну лінію голови Рівненської облдержадміністрації Василя Берташа за перші сім днів цього року надійшло майже три десятки звернень.
Попри святкові дні, телефонна лінія, за дорученням Василя Берташа, працювала, тому жителі області мали змогу озвучити свої проблеми черговому оператору.

За словами директора обласного контактного центру Миколи Шустова, найбільше скарг надійшло на адресу комунальників та працівників соціального захисту. Крім того, жителі Рівненщини переймались і земельними питаннями та ставленням до пацієнтів у медичних закладах. Серед «новорічних» звернень – скарги жителів області на незаконний продаж алкоголю в селах та на перевізників, які у святкові дні виїжджали на маршрут лише в обідню пору.

- Василь Берташ жорстко ставить питання контролю всіх звернень та персональної відповідальності керівників за вирішення поставлених питань, - розповів кореспонденту OGO.ua Микола Шустов. - Розроблений чіткий алгоритм відповідальності чиновників за неналежний розгляд звернень – включно з поданням на звільнення для керівників органів виконавчої влади та поданням прокурору області щодо посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Рівняни дзвонять губернатору, щоб поскаржитися на чиновників

Номер гарячої телефонної лінії голови Рівненської облдержадміністрації - 0 800 500-078.





На правах реклами