Ми у Facebook
09.01.2014, 11:53

Діловий гороскоп на січень 2014: робота, кар`єра, бізнес

Незважаючи на те, що січень традиційно пов'язаний з тривалими святковими вихідними та відчутним зниженням ділової активності, цей місяць не варто викреслювати з ділового календаря.
Перший місяць нового 2014 року важливий і для планування, і для завершення звітів, і для професійного росту, і для пошуку нових партнерів та джерел заробітку.

Перший успішний післясвятковий день - п’ятниця, 10 січня. Особливо прихильні зорі до громадських діячів, шоуменів, людей творчих професій, тих, хто має відношення до культури, мистецтва, індустрії розваг, реклами, піару. Є шанс досягти успіху у тих, хто займається рекламою і зв'язками з громадськістю . Є шанс знайти додаткове джерело заробітків, непоганого ділового партнера, домовитись про спільний бізнес.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

А от 15-16 січня важливих рішень та різких рухів робити не варто – можна самому собі створити проблеми, які довго доведеться виправляти. У ці дні не можна призначати доленосні зустрічі, змінювати місце роботи, починати співпрацю в рамках нового проекту. Навіть добре продумана й запланована робота виявиться малоефективною, і для досягнення бажаного результату доведеться докласти максимум зусиль. У колективах і спільному бізнесі можливі конфлікти й непорозуміння через гроші та самостійні дії за чужою спиною.

Європейський гороскоп на січень 2014

Сприятливі дні для професійного росту й ділової кар’єри - 23 і 24 січня. Фортуна посміхнеться тим, хто не відступить перед різними перешкодами, зосередиться на головному і вперто рухатиметься вперед. Найбільшого успіху можуть досягнути фотографи, дизайнери, журналісти, письменники та поети, вчені, учні та студенти-гуманітарії.

Останній тиждень січня – несприятливий для багатьох ділових людей. У цей період не варто укладати великі й довгострокові угоди (особливо небезпечні - сумнівні з юридичної точки зору). Ризиковано починати співпрацю з новими партнерами, міняти роботу, закривати й відкривати бізнес. Порозумітися з людьми буде дуже важко – партнери можуть відмовлятися від своїх слів, скасовувати зустрічі та угоди. А от для роботи з документами, звітами, контактів з державними та контролюючими органами кінець січня вдалий і продуктивний.

Галина ЦУКАНОВА, за матеріалами horo.mail.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Как угодить Синей Лошади: восточный гороскоп 2014
Хозяйка 2014 года - Синяя Деревянная Лошадь





На правах реклами