Ми у Facebook
09.01.2014, 23:46

Рівне: телеведуча заколядувала у слідчому ізоляторі [+Відео]

Хор Свято-Троїцької церкви, що у Басовому Куті, учасницею якого не перший рік є відома рівненська телеведуча каналу РТБ, директор програм РОДТРК Руслана Хоменюк, завітав із різдвяними піснеспівами до Рівненського слідчого ізолятору.
У Рівненському слідчому ізоляторі, де нині утримується близько трьох сотень осіб, існує молитовна кімната, а також будується церква. До слова, під час недавніх всеукраїнських навчальних зборів керівників слідчих ізоляторів, які пройшли на Рівненщині, установу неодноразово відзначали з позитивного боку.

У Рівному модернізували слідчий ізолятор

Молитовну кімнату у рівненському СІЗО представникам влади, громадськості та засобів масової інформації продемонстрували під час дня відкритих дверей, який відбувся не так давно на базі установи. «Дні відкритих дверей в установах виконання покарань Рівненської області практикуватимуться і надалі, - прокоментував тоді начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Рівненській області Олександр Адамець. – Головна мета таких заходів у тому, аби діяльність пенітенціарних установ була прозорою та відкритою для громадськості».



Про різдвяний концерт у рівненському СІЗО - у сюжеті телеканалу РТБ:



Рівненська телеведуча Руслана Хоменюк: "Подякуйте Богу за подарований день!" [+Фото]

Начальників слідчих ізоляторів з усієї України навчали у Рівному





На правах реклами