Ми у Facebook
10.01.2014, 18:48

На Рівненщині у колоніях облаштували... кафетерії [+Фото]

Крамниці у трьох установах виконання покарань - Полицькій виправній колонії (№76), Городоцькому виправному центрі (№131) та Дубенській виховній колонії - реконструювали торік на Рівненщині.
«За кошти спеціального фонду було закуплено та встановлено нові стелажі, меблі, торговельне обладнання, проведено сучасні ремонти приміщень», - розповів начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області Олександр Адамець.

У крамницях облаштовані окремі місця для продавців та бухгалтерів. Приміщення крамниць реконструйовано таким чином, що торговельний зал являє собою кафетерій із столами та стільцями. В цих приміщеннях засуджені матимуть змогу споживати гарячі страви та напої.

«Придбання засудженими продуктів харчування і предметів першої потреби здійснюється за безготівковим розрахунком, - розповідає головний бухгалтер управління ДПтС України в Рівненській області Світлана Ошуркевич. - Кожен засуджений має свій безготівковий рахунок на якому нараховані гроші зароблені в колонії, одержані за переказами, пенсії».

Цьогоріч, як повідомили у прес-службі управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області, планують провести реконструкцію аналогічних приміщень в Катеринівській виправній колонії (№46) та Городищенській виправній колонії (№96).



Рівне: телеведуча заколядувала у слідчому ізоляторі [+Відео]








На правах реклами