Ми у Facebook
10.01.2014, 18:58

У Рівному знайшли наркотик у... банані [Фото+Відео]

Працівники Рівненського слідчого ізолятора затримали громадянина, який намагався передати наркотики ув’язненому. Невідому речовину, яка, за припущенням правоохоронців, може бути наркотичною, виявили у... банані.
Як повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області, у кімнаті прийому посилок і передач Рівненського слідчого ізолятора затримали громадянина Б.. До СІЗО затриманий прибув з метою здійснити передачу продуктів харчування для ув’язненого К.. Документів у громадянина Б. з собою не виявилося, а під час спілкування з адміністрацією установи помітно нервував.

«Під час огляду вмісту продуктової передачі в одному з бананів, під наклейкою синього кольору було виявлено надріз у формі літери «П», при відхилені якого було виявлено поліетиленовий пакунок з невідомою речовиною» - повідомив начальник Рівненського СІЗО Юрій Ткачук.

Про подію повідомили у Рівненській міськвідділ міліції, а вилучену речовину направили на експертизу.



Рівнянин сховав наркотики у речах трирічної доньки

До слова, наприкінці минулого року стало відомо, що увязненим Городищенської виправної колонії на Рівненщині намагались передати наркотики у цукерках, лимоні та... вологих серветках.

Відео телеканалу "Рівне 1":


Рівненська область: чоловік відсидить шість років за наркотики

До слова, за передачу наркотиків до місць позбавлення волі передбачена кримінальна відповідальність (ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ