Ми у Facebook
11.01.2014, 20:19

У Рівному відбувся дитячий бал "Різдвяне диво-2014" [+Фото]

У Рівненському академічному обласному театрі ляльок 11 січня відкрили фотовиставку "Різдвяне диво-2014". Її героями стали маленькі рівняни, які з легкої руки автора проекту, відомого рівненського фотохудожника Олександра Харвата, перевтілились у казкових героїв!
Фотопроект "Різдвяне диво" відбувається у Рівному вже третій рік поспіль. Цьогоріч його героями став 31 маленький рівнянин. З допомогою Олександра Харвата, хлопчики і дівчатка перевтілились у казкових героїв. Їхні світлини прикрасили хол лялькового театру, де для героїв "Різдвяного дива" провели костюмований новорічний бал.

Після закінчення виставки - а триватиме вона у ляльковому театрі до свята Водохреща - казкові світлини отримають на добру згадку маленькі герої фотопроекту. А у галереї "У харватері істин", що у торговельному центрі "Злата плаза", зменшені копії фотографій учасників "Різдвяного дива-2014" милуватимуть око рівнян аж до лютого.

ВСІ ФОТО УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ "РІЗДВЯНЕ ДИВО-2014"

Організатор "Різдвяного дива" фотохудожник Олександр Харват подарував маленьким рівнянам та їхнім батькам справжнє казкове свято!
Організатор "Різдвяного дива" фотохудожник Олександр Харват подарував маленьким рівнянам та їхнім батькам справжнє казкове свято!


Під час дитячого балу "Різдвяне диво-2014" і маленькі фотомоделі, і їхні батьки та рідні отримали безліч позитивних вражень від яскравого і веселого свята, а без подарунку того дня не залишився ніхто!





Більше фото з дитячого балу "Різдвяне диво-2014"





Рівненський фотохудожник року: Олександр Харват





На правах реклами