Ми у Facebook
12.01.2014, 20:54

Поради рівнянкам: як налаштуватися на роботу після довгих свят

Новорічні та різдвяні свята закінчилися. Час знову йти на роботу. Жіночий Клуб радить рівнянкам скористайтеся порадами психологів щодо налаштування на працю після свят.
Є люди, які з нетерпінням чекають моменту закінчення свят і відпустки, щоб негайно приступити до роботи, занурившись у неї з головою. Їм не треба витрачати час на розкачку і неймовірним зусиллям волі змушувати себе увійти в поточні справи. Однак багатьох людей тривалі канікули вибивають з робочого ритму надовго.

«Щоб вам легше було налаштуватися на роботу після свят і відпустки, заздалегідь складіть список справ для виконання відразу після виходу. По кожному пункту коротко запишіть, що треба зробити в першу чергу. Але не обмежуйтеся тільки списком - підготуйте до нього всі документи, які можуть вам знадобитися для роботи, розкладіть їх за чергою, щоб потім болісно не згадувати, для чого вам потрібен той чи інший папір», - радять фахівці.

Психологи рекомендують перед тим, як приступити до роботи після довгих свят, за день-два постаратися нормалізувати свій режим, підготуватися до роботи морально і фізично. Почніть знову лягати спати вчасно і перейдіть на правильне харчування, відмовтеся від вечірніх посиденьок з алкоголем. Проведіть ці дні на свіжому повітрі, погуляйте довше. Перед першим робочим днем добре виспіться, щоб з'явитися на роботу бадьорою і повною сил.

Як стати успішною жінкою: поради рівнянкам

Приступаючи до обов'язків, не варто відразу намагатися виконати все заплановане. Якщо організм пручається - прислухайтеся до нього, дайте собі час на адаптацію - потім ви все надолужите. Виконуйте спочатку важливі та термінові завдання. Приділіть увагу і тим справам, які не зажадають від вас великого зусилля, концентрації сил і умінь. Це допоможе вам швидко повернутися в колишню форму.

Настрій потрібно налаштовувати!

Хоча б у перший час після канікул не затримуйтеся на роботі, навіть якщо вам здається, що накопичилося чимало справ. Перенапруження організму в перші робочі дні може швидко обернутися хронічною втомою.

Посмішка дня

- Куди вирішили під час свят з'їздити відпочити?
- Ми з чоловіком підрахували наш бюджет і вирішили, що ми не втомилися!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ