Ми у Facebook
13.01.2014, 10:11

Рівняни вчитимуться волонтерства у поляків

Під час зустрічі міського голови Рівного Володимира Хомка з представниками офіційної делегації від Товариства міжкультурної співпраці «Гілка Оливи» (Польща) було прийнято домовленість про те, що Рівне перейматиме волонтерський досвід Польщі.
Делегація Товариства міжкультурної співпраці «Гілка Оливи» (Польща) на чолі з головою Товариства Гражиною Мушві днями перебувала у Рівному. Під час зустрічі з міським головою Рівного Володимиром Хомком домовилися про обмін досвідом волонтерства.

- Метою зустрічі з польськими колегами було обговорення питання формування спільного волонтерського руху в Україні та Польщі, а також сприяння у проведенні в майбутньому спільних зустрічей та переговорів польських волонтерів та представників Рівненських міських волонтерських громадських організацій, - розповіла начальник відділу міжнародних зв’язків виконавчого комітету Рівненської міської ради Олена Петрів.




У 2013 бюджет Рівного зріс більше ніж на 8 мільйонів


Під час зустрічі представники польської делегації презентували свої успішні приклади студентських обмінів. Польським колегам також було цікаво дізнатися й про досвід роботи волонтерського руху в Україні та Рівному зокрема.

- волонтерський рух є прекрасним інструментом налагодження тісних та дружніх відносин між нашими державами, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко. - Ми будемо максимально сприяти тому, щоб цей рух тривав, міцнів та поширювався на наше місто Рівне.

У Рівному рекламують перероблений гімн України [+Фото]






На правах реклами