Ми у Facebook
14.01.2014, 16:00

Рівненські комп’ютерні генії можуть поборотись за приз Міжнародного IT-чемпіонату "Золотий Байт-2014" [+СПИСОК]

Для участі у Чемпіонаті вже подали заявки більше 6000 людей з навчальних закладів України, Росії, Білорусі, Казахстану та Естонії. Цьогорічний призовий фонд складає більше 500 000 гривень. Головний приз – освітня поїздка в серце IT-індустрії – Кремнієву долину, США.
Поспішайте, адже реєстрація на Міжнародний IT-чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт-2014» завершується. Останній день подачі заявок – 20 січня 2014 року. Організовує «Золотий Байт» - Комп'ютерна Академія «ШАГ».

Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий Байт-2014» - «Сhanging the World» («Змінюючи світ»).

На даний момент за кількістю реєстрацій лідирує номінація Web-design (конкурс веб-проектів). Велика конкуренція очікується і в номінаціях Game design (конкурс зі створення ігор), Startup challenge (конкурс програмних проектів), Networking technology (номінація для системних адміністраторів), Mobile development (конкурс мобільних пропозицій). Менше реєстрацій у номінаціях Character design (конкурс зі створення ігрових персонажів), Short movie (конкурс короткометражних фільмів) і NoSQL expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).



Нова ОС Windows з'явиться вже в квітні?

Призовий фонд Чемпіонату - більше 500 000 грн., які організатори планують витратити на призи для учасників. Для студентів, крім призів, передбачені освітні поїздки у світові центри інформаційних технологій. Головний приз конкурсу - освітню поїздку в серці світової IT-індустрії Кремнієву долину (США) надасть організатор Чемпіонату - Комп'ютерна Академія «ШАГ». Також заплановані поїздки на найбільші IT-конференції для розробників .


Вся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті www.goldenbyte.org і сторінках проекту в соцмережах: www.facebook.com/GoldenByteInternational, www.vk.com/goldenbyte.





На правах реклами