Ми у Facebook
15.01.2014, 16:00

Рівняни можуть подарувати життя хворій дитині

Кожен з нас хоче жити та радіти життю. Комусь для цього не вистачає коштів, комусь наполегливості. А дітям з дитячої онкогематології не вистачає здоров’я. Але кожен з нас може допомогти їм у цьому, адже ніхто не хоче опинтися в такій ситуації.
Вже не перший рік благодійний фонд "Скарбниця Надії" допомагає рятувати дитячі життя, і у них, на щасття, це виходить досить добре.

Ось і цього разу представники фонду запрошують всіх небайдужих прийняти участь у Благодійному Концерті присвяченому дню онкохворої дитини. Який відбудеться 10 лютого 2014 року в приміщені Рівненського обласного драматичного театру.
Всі вилучені кошти будуть спямовані на придбання медикаментів для пацієнтів відділення онкогематології.

"Різдвяне диво" знову в Рівному

Не одній дтитині допомогла "Скарбниця Надії", одними з останніх були Саша Ткач і Максим Басистий, які надійшли у відділення майже одночасно, пліч о пліч вони проходили високодозовану хімію. То Саша виривалася на кілька днів вперед по протоколу, то Максим, але все лікування вони проходили приблизно одночасно. Було дуже важко. Півтора роки лікування позаду.І діти пішли на поправку, азгдом взагалі видужади.

Саша за час лікування дуже подорослішала. Зараз дівчина бере активну участь у всіх святах для дітей у відділенні, а також підтримує тих, хто зараз проходить хімії.

Максимко теж підріс у відділенні. Він так само по-дитячому любить трактори й машинки, але погляд хлопчика говорить про те, що йому вже довелося пережити багато болю.


У Рівному відбувся вечір добра та талантів


Завдяки тому, що допомога від добрих людей приходтла вчасно Саша, і Максим мали можливість своєчасно проходити всі курси хіміотерапії і швидко відновлюватися після них.

Тому, і цього разу, представники фонду закликають не бути байдужими і завітати на благодійний концерт, і тим самим допомогти врятувати не одне дитяче життя!





На правах реклами