Ми у Facebook
15.01.2014, 22:26

Нардеп-"свободівець" від Рівного засідає у Сенаті США

Народний депутат України Олег Осуховський (ВО "Свобода"), обраний у Рівному, бере участь у слуханнях щодо ситуації в Україні, які проходять у Сенаті США.
"Почалися українські слухання в Сенаті. Присутні 12 сенаторів - два місяці тому, коли слухали українське питання напередодні самміту у Вільнюсі, було лише троє. Одним з останніх зайшов важковаговик МакКейн, який зранку зустрічався з Тарасюком. Він також у залі разом зі свободівцем Осуховським. Усім охочим бути присутнім на слуханнях не вистачило місця - люди стоять у проході", - повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Сергій Лещенко.

"Різдвяне віче" у Рівному: "вільний мікрофон" на Євромайдані [Фото+Відео]

Як нагадує ВВС-Україна, 15 січня Комітет із закордонних справ Сенату США проводить слухання щодо наслідків політичної кризи в Україні. У засіданні комітету візьмуть участь заступник державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд, заступник керівника Бюро з демократії, прав людини та праці Державного департаменту США Томас Меліа, а також колишній радник президента США Збігнєв Бжезінський. Вікторія Нуланд неодноразово зустрічалася з президентом України Віктором Януковичем, а також перебувала в Києві під час спроби силового розгону Євромайдану в ніч на 11 грудня 2013 року.

Рівненський активіст звинувачує міліцію у брехні

У порядку денному засідання комітету українське питання під назвою "Наслідки кризи в України" позначене як першочергове.

У Рівному хочуть створити альтернативу міліції

Нагадаємо, учасники мітингу на Євромайдані в Києві 12 січня закликали Сенат США ввести санкції проти українських чиновників, у тому числі – проти міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Яценюк дає Януковичу десять днів [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ