Ми у Facebook
15.01.2014, 23:47

Що подарував Леоніду Кравчуку голова Рівненської облради?

10 січня перший Президент України Леонід Кравчук відзначив своє 80-річчя. До привітання долучилися і рівненські чиновники. Що подарував Леоніду Кравчуку голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий? Читайте далі!
Нагадаємо, що перший Президент України - наш земляк, уродженець Рівненщини. Леоніда Кравчук народився 10 січня 1934 року в селі Великий Житин неподалік Рівного.

На честь ювілею Леоніда Кравчука в Мистецькому Арсеналі було відкрито фотовиставку "Леонід Кравчук: 80 років з Україною". В урочистому відкритті експозиції та віншуванні ювіляра взяв участь голова обласної ради Юрій Кічатий.

Першому Президенту незалежної України Леоніду Кравчуку - 80! [+Відео]

Рівненчани пишаються своїм земляком, його внеском у народження і становлення незалежної України, - зазначив у вітальному слові голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий.

Від імені земляків Юрій Кічатий подарував ювіляру бурштинову картину із краєвидом малої батьківщини.

- Леонід Кравчук висловив слова вдячності і просив передати вітання всім жителям Рівненщини. Він зазначив, що край, де ти народився, завжди унікальний своєю красою, тому для нього подарунок рівненчан сповнений надзвичайної сердечності і теплоти, - повідомляє oblrada.rv.ua.





На правах реклами